joi, 1 decembrie 2011

A new begining

Poate ai simtit si tu ,e acelasi sentiment in fiecare ,sentimentul ca  ceva nu e bine si ca lucrurile merg din ce in ce mai rau .Crezi ca viata iti joaca o festa  si fiecare provocare e  mai grea si picioarele nu te mai sustin , pur si simplu nu mai rezisti .Si ca totul sa fie mai rau nu e nimeni sa te ridice de acolo ,de jos , de la pamant doar tu .
    Esti slab tot mai slab dar cand viata iti da o palma intoarce si celalalt obraz si arata-i ca poti sa reusesti si ca de la pamant poti sa te ridici si sa-ti construiesti tu singur destinul.Viata ta nu depinde de un om  sau de greutatile vietii  sau de parerile altora  depinde doar de tine .
  Odata cineva a zis "Ce nu te omoara te face mai puternic"atunci am inteles ca nimic nu e imposibil si ca oricat de greu ar fi merita sa incerci .

4 comentarii:

  1. foarte fain :x
    cum ti-a venit idea?
    e super tare blogul tau,am sa-l vizitez mai des
    continua cu astfel de postari

    RăspundețiȘtergere
  2. hei multumesc mult>:D<
    sincer nush am ascultat o piesa ...si inca o data multumesc ,..ma bucur ca iti place ...o sa mai scriu ..sper sa iti placa :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Scrii foarte frumos, mă bucur că am dat peste blogul tău! Îmi place spiritul tău convingător și optimist de a gândi. Ține-o așa în continuare, am să te citesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc :D sper sa iti placa ce voi scrie ...nu prea am avut timp sa intru in ultimul timp dar o sa scriu mai des :D>:D<

    RăspundețiȘtergere